ВМРО излезе с позиция относно изложбата с картини на Владимир Димитров

...
ВМРО излезе с позиция относно изложбата с картини на Владимир Димитров
Коментари Харесай

Апел от ВМРО: Да залеем Фейсбук с картините на Майстора

ВМРО излезе с позиция по отношение на изложбата с картини на Владимир Димитров - Майстора, показани от транссексуални мъже.

" Скандалната провокация картините на Майстора да бъдат сменени с транссексуални мъже във фотосесията е насмешка с паметта на огромния български художник. Това е оскърбление за българската просвета. Това е оскърбление за българското общество. Това е оскърбление за същинските дами, които Майстора е нарисувал в платната си. Това е оскърбление за всички българи.

Още по-скандален и неприемлив е фактът, че това извращение е финансирано от Национален фонд " Култура “ и Министерството на културата. Няма значение кой министър го е позволил. Факт е, че в интернет към този момент се вихрят фотоси с тази подигравка. Изложбата, оповестена за 8 март, би трябвало да бъде спряна ", се споделя в мнението на партията.

Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация доцент Милен Михов, на собствен ред направи зов във " Facebook ":

" Така е нарисувал Майстора един българин, който не е търсил своята полова еднаквост, обичал е дамите и децата си и се е трудил за хляба на своето семейство. Нека до 8 март залеем Facebook с картините на Майстора, с цел да удавим гаврата с неговото изкуство ".

Много хора се включиха към този момент в предизвикването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР